Batterij A-bord

Het indoor batterij A-bord is niet meer leverbaar.

Het wordt vervangen door ons outdoor batterij A-bord.

Mobiele oplossing op batterijen, toon de hele dag content met één keer opladen

wifi

Volledig mobiele oplossing

Dankzij de lichtgewicht behuizing, de geïntegreerde wielen en het compacte opvouwbare ontwerp kan dit innovatieve display eenvoudig door één persoon worden verplaatst.

wifi

Beveiliging

Zodra het indoor A-Board op zijn plaats staat, kunnen de wielen worden vergrendeld met de ingebouwde vergrendelingsstang. Voor extra veiligheid kun je het display met een ketting verankeren, zodat niemand het scherm zomaar kan verplaatsen.

wifi

Digitaal A-bord voor binnen

Versla je concurrenten met deze innovatieve verplaatsbare Digital Signage oplossing. Je hebt geen netspanning meer nodig om je digitale boodschap over te brengen, waardoor er een hele wereld aan nieuwe mogelijkheden opengaat.

wifi

Display op batterijen

De geïntegreerde lithium-polymeerbatterij biedt een verbazingwekkende gebruiksduur van 27 uur na één keer opladen, zodat u dag en nacht berichten kunt weergeven zonder op te laden. Een veilige behuizing isoleert deze batterij van de andere componenten voor totale gemoedsrust.

wifi

Plug-and-Play

Onze Android A-borden op batterijen worden geleverd met een ingebouwde HD-mediaspeler, zodat je ze kunt bijwerken met een USB-geheugenstick. Laad je foto's en video's op een USB-geheugenstick en plaats deze in de totem, die de bestanden naar het interne flashgeheugen kopieert. Zodra je de geheugenstick verwijdert, begint het scherm de foto's en video's in een continue lus af te spelen.

wifi

Optionele netwerkupgrade

Uiteraard kun je onze Narrowcasting displays ook integreren met een CMS (content management system) in de Cloud. Je kunt het scherm dan vanop afstand upgraden via TDM Signage, Intuiface ea. via LAN, WiFi of 4G.

wifi

Volledig weerbestendig

Onze Android A-displays zijn uitgerust met een LCD-paneel van commerciële kwaliteit met een LED-achtergrondverlichting. Ze hebben de mogelijkheid om gedurende meer dan 70.000 uur continu 24/7 in gebruik te zijn.

wifi

700cd/m² Hoge helderheid

Deze schermen zorgen voor de perfecte balans tussen helderheid en batterijduur. Met een paneel met hoge helderheid dat tot drie keer helderder is dan een huishoudelijke tv, is het scherm duidelijk zichtbaar in helder verlichte openbare ruimtes zonder afbreuk te doen aan de gebruiksduur of de levensduur van de batterij.

wifi

Omgevingslicht sensor

Het display heeft een lichtsensor die de helderheid van het scherm aanpast aan het omgevingslicht en zorgt voor de meest geschikte leesbaarheid en autonomie.

Complete Narrowcasting oplossing

Geïntegreerde wielen

Timer

Met de ingebouwde timer kunt u dagelijkse of wekelijkse aan- en uittijden voor uw scherm instellen. De mogelijkheid om automatisch in en uit te schakelen betekent dat jouw digitaal A-bord enkel in gebruik is wanneer dat nodig is en hiermee bijdraagt aan milieu-efficiëntie.

Geïntegreerde wielen

Stroom via netstekker

Het indoor Narrowcasting A-bord kan worden gevoed via het elektriciteitsnet door de laadkabel aan te sluiten op een stopcontact.

locker

Laadniveau-indicator

De slimme meter aan de achterkant van het display vertelt u precies hoeveel lading de batterij nog heeft, inclusief een schatting van de resterende gebruiksduur, zodat u er zeker van kunt zijn dat de batterij nooit onverwacht leeg zal raken.