Outdoor batterij A-bord

Volledig mobiele oplossing voor elke omgeving, toon de hele dag content met één keer opladen

wifi

Volledig mobiel

Met een achterkant van gegoten polymeer zijn deze displays ongelooflijk licht van gewicht en dit, samen met hun robuuste wielen, betekent dat ze gemakkelijk door één persoon kunnen worden verplaatst. Deze wielen zijn ontworpen om trillingen op oneffen oppervlakken tot een minimum te beperken en zo de interne componenten te beschermen voor een langere levensduur van het product.

wifi

Gehard antireflecterend glas

Deze displays hebben een front van gehard glas dat speciaal is behandeld om een niet-reflecterende afwerking te geven. Dit verstrooit externe lichtreflecties volledig zonder de helderheid van het scherm te verminderen, waardoor de leesbaarheid van het scherm wordt verbeterd.

wifi

Display op batterijen

De geïntegreerde lithium-polymeerbatterij biedt een verbazingwekkende gebruiksduur van 27 uur na één keer opladen, zodat u dag en nacht berichten kunt weergeven zonder op te laden. Een veilige behuizing isoleert deze batterij van de andere componenten voor totale gemoedsrust.

wifi

Volledig weerbestendig

Deze displays zijn ontworpen om de elementen te weerstaan en zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden en stofdeeltjes in de lucht door hun robuuste buitenbehuizing met IP65-classificatie. Dit betekent dat ze in elke omgeving kunnen worden gebruikt, weer of geen weer.

wifi

700cd/m² Hoge helderheid

Deze schermen zorgen voor de perfecte balans tussen helderheid en batterijduur. Met een paneel met hoge helderheid dat tot drie keer helderder is dan een huishoudelijke tv, is het scherm duidelijk zichtbaar in buitenruimtes zonder afbreuk te doen aan de gebruiksduur of de levensduur van de batterij.

wifi

Robuust ontwerp

In tegenstelling tot traditionele A-borden hebben deze displays een stevig, niet-opvouwbaar ontwerp voor ultieme duurzaamheid en een langere levensduur. Dit wordt nog versterkt door het front van gehard glas, dat het paneel en de interne componenten beschermt tegen beschadiging.

wifi

Veilige vergrendelingsbalk

Eenmaal in positie kunnen de robuuste wielen worden vastgezet met de ingebouwde vergrendelingsstang. Voor extra veiligheid kan een hangslot worden gebruikt om het A-bord tegen diefstal te beveiligen.

locker

Laadniveau-indicator

De slimme meter aan de achterkant van het display vertelt u precies hoeveel lading de batterij nog heeft, inclusief een schatting van de resterende gebruiksduur, zodat u er zeker van kunt zijn dat de batterij nooit onverwacht leeg zal raken.

Geïntegreerde wielen

Geïntegreerde Android Media Player

Met de geïntegreerde Android-mediaspeler kun je eenvoudig content op het scherm bijwerken via USB-plug-and-play. Je kunt het scherm ook upgraden zodat het via een netwerk geïntegreerd wordt in een Cloud gebaseerde CMS-software. Je kunt het scherm dan vanop afstand aansturen met software van TDM Signage, Intuiface ea. via WiFi.

Geïntegreerde wielen

Witte versie beschikbaar

Naast het klassieke pianozwarte model is dit A-bord ook te verkrijgen in een moderne en stijlvolle witte uitvoering.