Volledig geïntegreerde kioskoplossing

wifi

All-in-One Touch Kiosk

Dit all-in-one interactief display combineert het beste in PCAP Touch Screen-technologie met een stijlvolle en veilige kiosk. Het scherm lijkt op een gigantische tablet met gehard glas van rand tot rand en een aluminium omlijsting. Ontworpen voor gebruik in commerciële toepassingen. Dankzij het gebruiksvriendelijke ergonomische ontwerp kunnen gebruikers perfect met het scherm communiceren. Het opvallende ontwerp, samen met de geïntegreerde Android-mediaspeler, onderscheidt deze oplossing van andere aanraakschermen op de markt, zowel wat betreft functionaliteit als esthetiek.

wifi

Geïntegreerd Android-besturingssysteem

Deze interactieve kiosk wordt standaard geleverd met een geïntegreerde Android mediaspeler. Op aanvraag is ook een geïntegreerde Windows OS-versie beschikbaar. Voor ultieme flexibiliteit beschikt deze kiosk ook over een interne locker zodat een externe mediaspeler of NUC-PC kan worden gebruikt.

wifi

PCAP Touch

State-of-the-art PCAP technologie biedt de meest responsieve aanraakervaring die beschikbaar is, met gestroomlijnd glas van rand tot rand. De PCAP-aanraaktechnologie is ontworpen voor commerciële toepassingen. In tegenstelling tot andere aanraaktechnologieën wordt PCAP niet aangetast door stof of vuil op het schermoppervlak. Onze schermen hebben 10 aanraakpunten, waardoor smartphone-achtige aanraakbewegingen en meerdere gebruikers mogelijk zijn, evenals superieure optische kwaliteit.

wifi

Oppervlakteplasmabehandeling

Het frontglas is niet alleen gehard, waardoor het duurzamer en geschikter is voor openbaar gebruik, maar het is ook met plasma behandeld om het een vetafstotende coating te geven waardoor het residu dat door vingerafdrukken wordt achtergelaten wordt verminderd. Het verlaagt ook de oppervlaktespanning en wrijving, waardoor aanraakbewegingen veel soepeler worden, wat de algehele aanraak ervaring voor de gebruiker verbetert.

Touch CMS

Touch Monitor en Windows OS-versies

Als de gebruikte software een betere ervaring kan geven in Windows kunnen we een budgetvriendelijke monitorversie aanbieden, voor gebruik met een externe mediaspeler of NUC-PC, of een model met geïntegreerd Windows-besturingssysteem.

wifi

IPS-paneel

De commerciële IPS-panelen hebben niet alleen een hogere helderheid, maar geven ook nauwkeurig de beeldkwaliteit en kleurdiepte weer bij een ultra brede kijkhoek van 178 °. Van fel zonlicht tot de meest uitdagende lichtomgevingen, deze displays zijn ontworpen om de ultieme kleuren te reproduceren en te behouden voor levensechte beelden.

wifi

LED technologie

De gebruikte LED-achtergrondverlichting is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt er ook voor dat de helderheid en het contrast van het scherm verbeterd zijn. Deze technologie verlengt de levensduur en vermindert het stroomverbruik met ongeveer 30%.

wifi

24/7 gebruik

Onze kiosken zijn gebouwd met een paneel en componenten van commerciële kwaliteit en zijn ontworpen om 24/7 continu in gebruik te zijn, in tegenstelling tot huishoudelijke schermen die ontworpen zijn om slechts enkele uren per dag te werken. Het paneel heeft ook een levensduur van meer dan 70.000 uur continu gebruik.

locker

Connectiviteit aan de achterkant

Zodra jouw kiosk op zijn plaats staat, kun je de poorten aan de achterkant van de voet gebruiken om uw USB, Ethernet-kabel, stroomkabel of Wi-Fi-antenne gemakkelijk rechtstreeks op het touchscreen aan te sluiten. In de locker aan de achterkant kun je externe PC of mediaplayer opbergen.

Geïntegreerde wielen

Touch CMS

De vrijstaande touchscreen-kiosk kan worden gebruikt als touchscreen met een externe pc of je kunt interactieve software installeren op het geïntegreerde PC-bord met Windows of Android.

Wij leveren verschillende interactieve CMS software waarbij je zelf eigen inhoud op het scherm creëert en implementeert.

Eerst maak je aangepaste lay-outs met onze gebruiksvriendelijke software die geen kennis van codering vereist om te gebruiken. Implementeer vervolgens de content rechtstreeks op de touch kiosk.

Nu hoef je, via het touchscreen, alleen nog de content te laten spreken over jouw merk, bedrijf, dienst of product.