Tablet Look displays

 

  • Schermdiagonaal: 19" - 55"
  • Afmetingen display: 408,6 x 229,6 mm
  • Afmetingen behuizing: 501 x 322 x 38 mm
  • Commercial 450 cd/m² panel (24/7)
  • Integrated Android media player

 

Verbluffende schermen met een tabletachtige esthetiek

wifi

Plug-and-Play

Onze Android tablet-style displays worden geleverd met een ingebouwde HD-mediaspeler, zodat u ze kunt bijwerken met een USB-geheugenstick. Laad uw foto's en video's op een USB-geheugenstick en plaats deze in het display, dat de bestanden naar het interne flashgeheugen kopieert. Zodra je de geheugenstick verwijdert, begint het scherm de foto's en video's in een continue lus af te spelen.

wifi

Gratis planningssoftware

Voor geavanceerder gebruik worden onze Android totems geleverd met gratis planningssoftware voor het weergeven van verschillende inhoud op verschillende tijdstippen van de dag, evenals het instellen van de duur van de beeldweergave en overgangseffecten. Een restaurant kan bijvoorbeeld drie dagelijkse schema's maken: het ontbijtmenu 's ochtends, het lunchmenu 's middags en het dinermenu 's avonds. Als u het liever simpel houdt, kunt u het scherm rechtstreeks bijwerken zonder de software te gebruiken.

wifi

Optionele netwerkupgrade

Uiteraard kun je onze tablet-style displays ook integreren in een Cloud CMS (content management system). Je kunt het scherm dan vanop afstand upgraden via TDM Signage, Intuiface ea. via LAN, WiFi of 4G.

wifi

Ontworpen voor openbare ruimtes

Onze Android tablet-style displays zijn uitgerust met een LCD-paneel van commerciële kwaliteit met een LED-achtergrondverlichting. Ze hebben de mogelijkheid om gedurende meer dan 70.000 uur continu 24/7 in gebruik te zijn. Deze schermen kunnen zowel liggend (landscape) als staand (portrait) gebruikt worden en hebben geen knoppen of bedieningselementen. Hun voorkant van gehard glas, afgeronde hoeken, stalen behuizing met superslank profiel en aluminium omlijsting dragen allemaal bij aan hun fascinerende tabletachtige esthetiek en beschermen ook de interne componenten tegen mogelijke schade.

wifi

IPS-paneel

De commerciële IPS-panelen hebben niet alleen een hogere helderheid, maar geven ook nauwkeurig de beeldkwaliteit en kleurdiepte weer bij een ultra brede kijkhoek van 178 °. Van fel zonlicht tot de meest uitdagende lichtomgevingen, deze displays zijn ontworpen om de ultieme kleuren te reproduceren en te behouden voor levensechte beelden. Het paneel is ook geoptimaliseerd voor portretoriëntatie.

wifi

Timer

Met de ingebouwde timer kun je dagelijkse of wekelijkse aan- en uittijden voor uw scherm instellen. De mogelijkheid om automatisch in en uit te schakelen betekent dat onze digital signage schermen enkel in gebruik zijn wanneer dat nodig is en hiermee bijdragen aan milieu-efficiëntie.

wifi

Extra ingangen

Alle tablet look displays hebben extra HDMI- of VGA ingangen. Hierdoor kun je het scherm ook als monitor gebruiken op een externe bron zoals een pc, laptop, decoder of mediaspeler. Alle connecties zitten achter een afgesloten klepje zodat ze niet zichtbaar of manipuleerbaar zijn voor jouw klanten.