Interactieve touch-oplossing met geïntegreerde Windows-opties, ideaal voor kioskintegratie of wandmontage

wifi

10-punts PCAP-touch

Met maximaal 10 aanraakpunten kunnen gebruikers een verscheidenheid aan aanraakbewegingen uitvoeren, waaronder het manipuleren van afbeeldingen en in- en uitzoomen - net zoals u zou doen met een huishoudelijke tablet of smartphone. Het stelt ook meerdere gebruikers in staat om tegelijkertijd met het scherm te werken.

wifi

Oppervlakte plasmabehandeling

Een speciale vetafstotende coating maakt het glazen front beter bestand tegen de olieachtige resten van vingerafdrukken en verbetert de soepelheid van aanraakbewegingen. In tegenstelling tot andere aanraakschermen op de markt, is dit glas niet geëtst, wat de optische helderheid enorm verbetert.

wifi

PCAP Touch

Deze touch monitoren zijn ontworpen voor continu gebruik in openbare ruimtes en kunnen meer dan 70.000 uur 24/7 worden gebruikt. Gebouwd met componenten van echte commerciële kwaliteit en voldaan aan strenge kwaliteitscontroles, bieden ze een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing.

wifi

500 cd/m² IPS-paneel

Met een helderheid van 500cd/m² zijn deze monitoren ideaal voor helder verlichte openbare ruimtes. Bovendien zorgt IPS-technologie van commerciële kwaliteit voor een nauwkeurige beeldkwaliteit en kleurdiepte zonder verlies van kleurnauwkeurigheid, en voor het bereiken van de ultieme levensechte kleurtemperatuur in zowel liggende als staande oriëntatie.

wifi

Open Frame-optie

Touchscreen-monitoren met open frame zijn ideaal voor systeemintegrators. Met een montagebeugel aan de onderkant zonder extra kosten, kan deze flexibele oplossing in elke kiosk, tafel of kast in elke richting of oriëntatie worden gemonteerd. De beugel heeft ook een micro-aanpassing in drie richtingen om een verzonken oppervlak-integratie mogelijk te maken. Uiteraard kunnen deze monitoren, dankzij hun complete behuizing, ook aan de muur of op een voet gemonteerd worden.

wifi

Optionele geïntegreerde Windows-pc

Verander dit touch display eenvoudig van een interactief aanraakscherm in een volledig geïntegreerd all-in-one Windows-aanraakscherm door een OPS-PC in de voorziene sleuf te plaatsen, zonder dat er kabels nodig zijn. Om diefstal of beschadiging te voorkomen, kan deze worden vastgezet met een zeskantige veiligheidsschroef.