Menu schermen

Kosteneffectieve pakketoplossing van 24/7 commerciële displays met ingebouwde netwerkmediaspeler en 1 jaar CMS-software abonnement

Deze oplossing is ontworpen voor de horeca, maar kan evenzeer in andere toepassingen gebruikt worden.

All-in-One Digital Signage oplossing

wifi

Update via internet

Het bijwerken van jouw digitale menuborden is uiterst eenvoudig. Log in op het 'Cloud' platform om uit een bibliotheek met sjablonen te kiezen, je eigen media te uploaden, afspeellijsten te beheren, je eigen sjablonen te maken en inhoud in te plannen. Hierdoor heb je volledige controle over jouw schermen. Er is geen speciale software-installatie of speciale PC nodig, je kunt je schermen overal ter wereld bijwerken met een internetverbinding.

wifi

Sjabloonbibliotheek

Blader en kies uit onze exclusieve bibliotheek met Digital Signage-sjablonen. Binnen elke vooraf ontworpen sjabloon krijgt je de originele mediabestanden, sjabloonlay-out en afspeellijst. Je kunt elk van deze naar wens aanpassen en eigen prijzen, branding, afbeeldingen of video's toevoegen. Verander de lettergrootte of kleur, de sjablonen zijn volledig aanpasbaar aan jouw behoeften.

wifi

Synchronisatie op meerdere schermen

Je kunt jouw digitale menuborden over meerdere schermen synchroniseren. Dit is ideaal voor langere menu's boven de toonbank.

wifi

24/7 IPS-paneel

Met een commercieel IPS-paneel en een helderheid van 450 cd/m² zijn onze digitale menuborden in staat om levensechte beelden weer te geven, zelfs in de meest uitdagende lichtomgevingen. Met een levensduur van ruim 70.000 uur kunnen de menuschermen 24/7 in gebruik zijn zonder verlies van beeldkwaliteit. Er zitten geen externe knoppen of bedieningselementen op de schermen om geknoei te voorkomen.

wifi

Smalle rand

De smalle rand van onze digitale menuborden zorgt ervoor dat uw menu centraal staat. Wanneer meerdere digitale menuborden naast elkaar worden geplaatst, is er een vrijwel naadloze weergave dankzij hun smalle randen en superieure beeldprecisie.

wifi

Horizontaal of verticaal

De digitale menuschermen kunnen worden gebruikt in een liggende of staande oriëntatie, afhankelijk van jouw behoefte.

wifi

Geïntegreerde luidsprekers

Onze digitale menuschermen hebben twee geïntegreerde luidsprekers voor toepassingen waarbij audio betrokken is.

wifi

Plug en Play

Als er geen internettoegang beschikbaar is, kunnen de menuschermen nog steeds aangepast worden via USB. Plaats je afspeellijst eenvoudig op een USB-stick en steek deze in een scherm. De sjablonen, planning en inhoud worden nu gekopieerd en beginnen te spelen.

wifi

Eco timer

Zorg voor minder stroomverbruik door de menuschermen automatisch uit te schakelen in uren dat ze niet nodig zijn. Je kunt dagelijkse of wekelijkse aan/uit-tijden voor de displays instellen.

wifi

Scrollende berichten

Geef een tickertape-bericht of live RSS-feed weer. Hiervan kunt je het lettertype, de grootte, de kleur, de snelheid en de richting van de tekst aanpassen.