Kabelsysteem displays

wifi

Update via netwerk

De mogelijkheid om dit scherm op afstand bij te werken via internet is inbegrepen zonder extra kosten. Kies gewoon het softwareabonnementspakket dat bij u past, zodat u de voordelen van ons online contentmanagementsysteem kunt benutten.

wifi

Digitale lichtbakken

Trek de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten met deze 1000 cd/m² digitale LCD-schermen met hoge helderheid. Ideaal om te combineren met statische lichtbakken in etalages voor opvallende beweging naast bedrukte aanbiedingen.

wifi

Geen kabels

Er is geen netsnoer nodig om stroom te leveren, aangezien deze innovatieve schermen veilig gevoed worden via de staven waarop ze zijn gemonteerd. Een nette en naadloze installatie zonder kabels voor een modern en strak gevoel.

wifi

In zonlicht leesbaar

Helderheid is van het grootste belang bij het gebruik van naar buiten gerichte schermen. Deze schermen gebruiken panelen met hoge helderheid van commerciële kwaliteit (1.000 cd/m²) en zijn bijna 4 keer helderder dan een standaard tv voor thuis, zodat de etalages goed leesbaar zijn.

wifi

Lichtbak aan de achterkant

Aan de achterkant van de Digital Rod Displays bevindt zich een vak waarin een geprinte afbeelding kan worden gestoken om de gebruikte ruimte echt te maximaliseren. Dit kan, indien nodig, worden verwijderd maar wordt standaard zonder meerprijs geleverd.

wifi

LED Frame

De Digital Rod Displays hebben een aantrekkelijke, verlichte, afgeschuinde rand die naadloos aansluit bij traditionele statische lichtbakken.

wifi

Android-mediaspeler

Met de ingebouwde HD Android-mediaspeler kun je inhoud bijwerken via USB-plug-and-play of via internet zonder dat je extra hardware nodig hebt. Je kunt indien nodig ook Android-apps van derden installeren, waaronder vastgoedbeheersoftware voor makelaars.

wifi

Synchroniseer meerdere schermen

Synchroniseer uw inhoud over meerdere Digital Rod Displays in de etalage. U kunt het effect bereiken van één grote afbeelding of video op meerdere schermen of de aanbiedingen perfect gesynchroniseerd laten afspelen en overvloeien.

wifi

Exclusieve sjabloonbibliotheek

U kunt niet alleen uw eigen lay-outs maken, maar u kunt ook kiezen uit onze exclusieve bibliotheek met vooraf ontworpen bewerkbare sjablonen. Kies een bestaande lay-out, voeg uw eigen afbeeldingen en informatie toe en publiceer deze vervolgens op uw schermen.

wifi

USB Plug en Play

Als u ons online CMS platform niet wilt gebruiken, kunnen onze displays snel en eenvoudig worden bijgewerkt door uw afbeeldingen en video's te kopiëren via een USB-stick. Zelfs als u de netwerkoptie gebruikt, is dit een geweldige back-up als er interne netwerkproblemen zijn.

wifi

24/7 gebruik

Onze displays gebruiken een LCD-paneel van commerciële kwaliteit en LED-achtergrondverlichting. Ze kunnen gedurende meer dan 70.000 uur continu 24/7 worden gebruikt en zijn ontworpen voor commercieel gebruik.