Intuiface

Verbluffende software om prachtige presentaties te maken.

Uitermate geschikt voor een (interactieve) beleving.

Met Intuiface is werkelijk alles mogelijk, van eenvoudige tot zeer geavanceerde interactieve content.

Ideaal voor:

  • Showrooms
  • Musea
  • Product presentaties

Intuiface - Creëer verbluffende interactie met je bezoekers

Intuiface is een no-code platform voor een intuïtieve creatie, implementatie en analyse van interactieve digitale ervaringen voor winkels, musea, bedrijven ...

Jouw klanten dragen touchscreens in hun zakken, aktetassen of handtassen. Zij zijn slimme shoppers die niet alleen vertrouwd zijn met technologie, maar ook een voorkeur hebben voor het gebruik ervan. Om hun winkelervaring zowel aantrekkelijk als competitief te maken, moet je interactieve technologie omarmen.

  • Betrek kopers en creëer een intimiteit die de ontvankelijkheid voor berichten en promotie verbetert. Deze ervaringen dienen ook als entertainment, waardoor klanten langer in de winkel blijven.
  • Promoot nieuwe producten, kortingen en loyaliteitsprogramma's met opvallende afbeeldingen op interactieve schermen, gepusht naar persoonlijke mobiele apparaten in de buurt van het verkooppunt, om een aankoopimpuls te creëren.
  • Verhoog je omzet met interactieve displays om verkoopverlies te voorkomen wanneer artikelen niet op voorraad zijn. Bied een bredere selectie producten aan dan in je fysieke winkel beschikbaar is of verminder benodigde vloeroppervlakte.
  • Maak uw omnichannel-strategie mogelijk door winkelgegevens te verzamelen en vervolgens samen te voegen met uw web- en mobiele analyses.

Intuiface is 's werelds belangrijkste platform voor het creëren van geavanceerde, interactieve digitale borden die jouw bezoekers niet zullen vergeten.

Templates

Eindeloos bladeren door catalogi

Maak verbinding met live gegevensbronnen of backoffice-systemen met behulp van een API of Excel om je inventaris in realtime te presenteren.

Templates

Bakens, NFC, RFID

Verhoog de klantervaring door Beacons en RFID/NFC-technologie te gebruiken.

Templates

Krijg inzicht met Analytics

Verzamel gedetailleerde informatie over klantacties en maak vervolgens grafieken en dashboards om trends te identificeren.

Templates

Distribueer globaal

Distribueer je content wereldwijd en monitor je Digital Signage displays centraal.

Templates

Toon op alle platformen

Van een tablet voor verkoopmedewerkers, een zelfbedieningskiosk tot een gigantische (touch-)videowall. IntuiFace werkt op alle soorten apparaten en platformen.

Templates

Randapparatuur

Verbind makkelijk met je eigen barcodescanner, printer, betalingssysteem en meer.