Betrek gebruikers met onze duurzame all-in-one interactieve totems met aanraakscherm

wifi

Dubbel besturingssysteem

Ervaar het meest veelzijdige commerciële touchscreen op de markt. Met zowel Android- als Windows-besturingssystemen geïnstalleerd op de geïntegreerde pc, is de flexibiliteit niet te evenaren. Schakel eenvoudig van Windows naar Android, dit scherm heeft het allemaal in één handig pakket. Een Windows-licentie moet apart worden aangekocht.

wifi

Infrarood touch

Infrarood-aanraakschermen maken gebruik van de meest robuuste en duurzame aanraaktechnologie die er is. De infrarood-aanraaktechnologie is ontworpen voor commercieel gebruik en werkt door IR-verlichting en sensoren in de rand van de monitor in te bouwen. Infrarood touchscreens zijn verreweg de meest kosteneffectieve oplossing op de markt.

wifi

10 aanraakpunten

Met maximaal 10 aanraakpunten is een grotere verscheidenheid aan toepassingen mogelijk dan ooit tevoren. Met dit soort functionaliteit kun je afbeeldingen manipuleren, in- en uitzoomen en vele andere aanraakbewegingen uitvoeren, net zoals je zou doen met een huishoudelijke tablet. Het zorgt er ook voor dat meerdere gebruikers tegelijkertijd met het scherm kunnen werken.

wifi

Witte versie beschikbaar

Naast de klassieke zwarte versie zijn de Touch Totems met Dual OS nu ook verkrijgbaar in een stijlvolle en moderne witte behuizing.

wifi

Extra ingangen

Hoewel de touch totems een geïntegreerde pc met twee besturingssystemen hebben, is er desgewenst ook een mogelijkheid om externe apparaten aan te sluiten. Sluit eenvoudig uw apparaat aan op het scherm, via VGA of HDMI en USB (voor de touch-functionaliteit). Het scherm zal dan dienen als computermonitor en de aanraakfunctionaliteit bestuurt zoals de muis. De pc of mediaspeler van derden kan worden verborgen in het afsluitbare interne compartiment van de totem.

wifi

LED technologie

De gebruikte LED-achtergrondverlichting is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt er ook voor dat de helderheid en het contrast van het scherm verbeterd zijn. Deze technologie verlengt de levensduur en vermindert het stroomverbruik met ongeveer 30%.

wifi

24/7 gebruik

Onze displays zijn gebouwd met een paneel en componenten van commerciële kwaliteit en zijn ontworpen om 24/7 continu in gebruik te zijn, in tegenstelling tot huishoudelijke schermen die ontworpen zijn om slechts enkele uren per dag te werken. Het paneel heeft ook een levensduur van meer dan 70.000 uur continu gebruik.

Touch CMS

Touch CMS

De vrijstaande touchscreen-totem kan worden gebruikt als touchscreen met een externe pc of je kunt interactieve software installeren op het geïntegreerde Dual OS-PC-bord met Windows en Android.

Wij leveren verschillende interactieve CMS software waarbij je zelf eigen inhoud op het scherm creëert en implementeert.

Eerst maak je aangepaste lay-outs met onze gebruiksvriendelijke software die geen kennis van codering vereist om te gebruiken.

Implementeer vervolgens de content rechtstreeks op de touch totem.

Nu hoef je, via het touchscreen, alleen nog de content te laten spreken over jouw merk, bedrijf, dienst of product.