Dubbelzijdige schermen

Deze schermen geven naar buiten een veel hogere helderheid zodat ze duidelijk zichtbaar in zonlicht.

Naar binnen geven ze een gewone helderheid zodat ze niet verblinden.

  • Afmetingen: 43" & 55"
  • Helderheid: tot 3.500 cd/m²

Maximaliseer je etalage door content naar binnen en buiten te tonen, zelfs in direct zonlicht

wifi

Dubbelzijdige etalage

Trek de aandacht van bezoekers met een naar buiten gericht, in zonlicht afleesbaar display. Als je klanten eenmaal binnen zijn zijn, kunt je het naar binnen gerichte display gebruiken om jouw boodschap verder te versterken.

wifi

Perfect voor etalages

Met een naar buiten gericht scherm van 3.500 cd/m² om direct zonlicht tegen te gaan en een naar binnen gericht scherm van 1.000 cd/m² om helder verlichte binnenruimtes te bestrijden, zijn deze dubbelzijdige displays ontworpen voor etalages.

wifi

Plug-and-Play

Onze dubbelzijdige hangende displays worden geleverd met een ingebouwde HD-mediaspeler, zodat je ze kunt bijwerken met een USB-geheugenstick. Laad uw foto's en video's op een USB-geheugenstick en plaats deze in het scherm, dat de bestanden naar het interne flashgeheugen kopieert. Zodra je de geheugenstick verwijdert, begint het scherm de foto's en video's in een continue lus af te spelen.

wifi

Optionele netwerkupgrade

Uiteraard kun je onze dubbelzijdige displays ook integreren met een CMS (content management system) in de Cloud. Je kunt dan de schermen vanop afstand upgraden via TDM Signage, Intuiface ea. via LAN, WiFi of 4G.

Bestendig tegen hoge zonlicht temperaturen

Ultra bestendig tegen zwart worden

Dankzij de speciale LCD panelen met ultrahoge helderheid zijn deze displays bestand tegen oppervlaktetemperaturen tot 110˚C zonder dat ze zwart worden. Dit is cruciaal voor naar buiten gerichte etalages, die te maken hebben met blootstelling aan direct zonlicht.

wifi

Lichtgewicht slanke behuizing

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp zijn deze innovatieve displays klein van stuk, hebben ze weinig wirwar van kabels en zijn ze energiezuinig. Bovendien is de aluminium behuizing niet alleen ongelooflijk licht voor eenvoudige installatie, maar heeft hij ook een hoge thermische geleidbaarheid. Dit maakt snel warmteverlies mogelijk, verbetert de algehele prestaties en verlengt de levensduur.

wifi

Geïntegreerde Android Media Player

Met de geïntegreerde Android-mediaspeler kun je eenvoudig inhoud op het scherm bijwerken via USB-plug-and-play. Je kunt het scherm ook upgraden zodat het via een netwerk geïntegreerd wordt in een Cloud gebaseerde CMS-software. Je kunt het scherm dan vanop afstand aansturen via TDM Signage, Intuiface ea. via LAN, WiFi of 4G.

wifi

Slimme temperatuurregeling

Het responsieve interne luchtstroomsysteem houdt het paneel en andere interne componenten op een optimale werktemperatuur. Dit zorgt voor een lange en betrouwbare levensduur van uw scherm, zelfs bij continu gebruik in naar buiten gerichte etalages.

locker

Toegankelijke poorten

Om geknoei te voorkomen, zijn de AV-poorten verzonken in de bovenkant van de behuizing. Ze zijn echter nog steeds toegankelijk voor eenvoudige inhoudsupdates via USB-plug-and-play. Dit ontwerp vindt de perfecte balans tussen gebruiksvriendelijkheid en commercieel gebruik.

Geïntegreerde wielen

Andere kleuren beschikbaar

Hoewel deze displays standaard in helder wit worden geleverd, wat een strakke, moderne esthetiek biedt, waardoor ze ideaal zijn voor omgevingen zoals winkels en apotheken, kan de behuizing ook worden aangepast aan elke gewenste kleur.

Geïntegreerde wielen

Vrijstaande optie beschikbaar

Voor projecten waar hangende installatie niet mogelijk is, kunnen deze dubbelzijdige displays ook worden omgevormd tot een vrijstaande oplossing met behulp van de optionele vloerstandaard. Voor welke montageoptie je ook kiest, een eenvoudige installatie is gegarandeerd.