Digital Signage schermen

Schermafmetingen: 43" - 98"
Helderheid: 700cd/m³ - 1500cd/m³
Ideaal voor:

  • Winkels
  • Horeca
  • Etalages binnen

Professionele 4K monitoren met ingebouwde Android-mediaplayer

wifi

Plug-and-Play

Onze informatieschermen zijn voorzien van een ingebouwde HD-mediaspeler, zodat u ze kunt bijwerken met een USB-geheugenstick. Laad uw foto's en video's op een USB-geheugenstick en plaats deze vervolgens in het scherm, dat de bestanden naar het interne flashgeheugen kopieert. Zodra u de geheugenstick verwijdert, begint het scherm de foto's en video's in een continue lus af te spelen.

wifi

Ingebouwde timer

Met de milieuvriendelijke powertimer kunt u dagelijkse of wekelijkse in- en uitschakeltijden voor uw scherm toewijzen. De mogelijkheid om automatisch aan en uit te zetten betekent dat het scherm alleen in gebruik is wanneer dat nodig is.

wifi

24/7 gebruik

Onze displays zijn gebouwd met een paneel en componenten van commerciële kwaliteit en zijn ontworpen om 24/7 continu in gebruik te zijn, in tegenstelling tot huishoudelijke schermen die ontworpen zijn om slechts enkele uren per dag te werken. Het paneel heeft ook een levensduur van meer dan 70.000 uur continu gebruik.

wifi

Optionele netwerkupgrade

Uiteraard kunt u onze digital signage schermen ook integreren met een CMS (content management system) in de Cloud. U kunt dan het scherm vanop afstand upgraden via TDM Signage, Intuiface ea. via LAN, WiFi of 4G.

wifi

Extra ingangen

Alle schermen hebben extra HDMI- of VGA ingangen. Hierdoor kun je het scherm ook als monitor gebruiken op een externe bron zoals een pc, laptop, decoder of mediaspeler.

wifi

LED technologie

Dankzij hun LED-achtergrondverlichting bieden onze commerciële displays een verbeterde helderheid en contrast, evenals een verbetering van de levensduur en een lager energieverbruik.