Bestelzuilen

De talrijke voordelen van zelfbedieningssystemen zijn duidelijk: het personeel kan zich meer concentreren op de klantenservice, het verminderen van wachtrijen en wachttijden en het verbeteren en optimaliseren van de algehele klantervaring.

Deze oplossing is ontworpen voor de fastfoodsector, maar kan evenzeer in andere retail toepassingen gebruikt worden.

wifi

Gemakkelijk te vervangen rol

De kassarol voor de thermische printer bevindt zich in een apart compartiment zodat het personeel de rol snel en gemakkelijk kan vervangen zonder de hoofdtoegangsdeur te hoeven openen.

wifi

Geïntegreerde QR-codescanner en thermische bonprinter

De ingebouwde scanner kan via barcodes of QR-codes speciale aanbiedingen of bestellingen lezen. Naast het printen van bestelbonnen op de standaard 80 mm brede rol, kan de thermische printer ook gebruikt worden voor het printen van promotionele vouchers. Er is ook ruimte om een betaalterminal te integreren.

wifi

Gemakkelijk onderhoud en reiniging

Onderhoud is mogelijk via de afsluitbare toegangsdeur aan de voorkant. Het aanraakscherm, de barcodescanner en de printer zijn volledig verzonken in de behuizing waardoor het oppervlak gemakkelijk te reinigen is.

wifi

Antidiefstal

Standaard wordt de kiosk, veilig van binnenuit via de afsluitbare deur, rechtstreeks aan de muur gemonteerd - voor een verzonken anti-diefstal montage. Als wandmontage niet mogelijk is kan er in optie een vloerstandaard gebruikt worden.

wifi

24/7 gebruik

Aangezien veel quick-service restaurants en supermarkten 24 uur per dag, 7 dagen per week open zijn, zijn onze kioskoplossingen geschikt zijn voor continu gebruik.

wifi

Aanpasbaar

Andere maten en kleuren zijn op aanvraag leverbaar. We ontwerpen en produceren ook units op maat bvb. met een geïntegreerde camera of dubbelzijdige versies. Voor standaard modellen bieden we een gekleurde vinyl wrap-service, evenals een aangepast logo en afbeeldingen.

wifi

Ingebouwde Windows-PC

Standaard is er een Intel i3 Windows-PC ingebouwd, die indien nodig kan worden geüpgraded. Als uw applicatie op Android of Linux draait, worden deze besturingssystemen ook ondersteund door de hardware.

wifi

Optionele NFC-kaartlezer

Indien gewenst kan een NFC-kaartlezer naadloos in deze oplossing worden geïntegreerd. Hierdoor kunnen gebruikers snel en contactloos betalen via mobiele apparaten.

wifi

Super duurzaam antireflecterend glas

Het glazen front is niet alleen thermisch gehard, maar heeft ook een speciale kraswerende 6H hardheidscoating. De coating vermindert ook hinderlijke reflecties veroorzaakt door externe lichtbronnen.